Sbírka: Oktalita - dětské
Po kávě vonět budem
a po ždibíčku tymiánu
a trochu po bazalce.
.
A taky díky oregánu
co dobrou mysl dodá k ránu,
když dýchne na ospalce.
.
Možná i večer budu vonět mírně.
A moji blízcí vzpomenou si,
jakmile spatří moje vousy,
.
jak jsem si ráno
kýchl ve spižírně.