od večera
medem ulepená
voním
medovým teplem
medovým hlasem
medovým tichem
medovým dechem
medovým dojetím
v medovém objetí
probouzím se
ráno
z medového snu
do dalšího medového
ano
Paráda. Super nápad - vlastně řečeno už v názvu... :)
22.07.2023 12:56:14 | Koala
Dík, je to přesně tak.
23.07.2023 16:08:51 | IkkarisKa
Med a láska krásné spojení.
22.07.2023 08:55:10 | mkinka
To ano.
23.07.2023 16:08:30 | IkkarisKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?