Dum spiro, spero
Anotace: vsadit všechno na jedinou kartu
Tma. Čekat pod kaštanem a bosýma očima
popraskanýma životem..knihami bez názvů
a taky milováním
číst z dlažebních kostek Tvá slova
co jsi zanechala pod lampami
jako stíny mraků dokud je nerozklová
Slunce
Tma je horká a probrečená
Hvězdami
vlhkými jak zdi podkrovních bytů
Tma je milenka napůl vysvlečená
z bílého dne...Tma je mrtvý co touží po soucitu
po vlasti a po lásce
Tma
..... snáší se
........... tiše
.................. kolem skal
Miluj navždy ty
kdo jsi NEPROSPAL
jedinou chvíli
žít
Komentáře (5)
Komentujících (5)