Je čas vrátiť sa
Ciest nikdy nie je dosť
mlčíme hľadáme kukučie hniezda.
Boh nás prijal na milosť
svieti nám šťastná hviezda.
Hľadáme poéziu v odmlčaní
všetko je v nás, rastieme ako smäd.
Otvárame lacné krámy
pre strelcov srdce ľahký stred.
Přečteno 77x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivien, Emily Říhová, Sonador, mkinka, šerý, Kan, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)