Láska proudí mi do těla,
když dotknou se tě moje dlaně.
Usměj se, vypadáš ustaraně,
vždyť život nekončí.
Přece bys, přece nechtěla,
trápit se, pro každou maličkost.
Pro štěstí život má důvodů dost,
vždyť ještě nekončí.
Usměj se, jsi jednou dospělá,
podej mi své teplé dlaně
a netvař se tak odevzdaně.
Já nejsem náhončí.
Když úsměv předá láska lásce
den chutná jinak..tak nějak..sladce.:)
Pěkná Kane, krásný den a úsměvů co nejvíce *;)
24.07.2023 10:23:43 | jenommarie