Propast věčného zatracení,
prý trestu většího není.
Stěny kolmé popsané listy věků
Zdáli slyšet "Acheron" hraniční života řeku.
Utrpení věčné, tam zastavil se čas
Propasti, stěny kolmé prosté veškerých krás.
A jinde jinak jiným plyne čas
má v pekle každý svůj.