blouzním
z nemoci s tisíci propadů
a tisíci výšin
souzním
v halucinním sjetí
a zvenčí zkoumám strop
svých předsevzetí
stop překročení
kde je kde není
hranice
co ještě ano a co už ne
prohlédám
závislostmi rozčtvrcená
I přesto cenná?
Kdo
jsem?
A kým
bych měla být?
P.S.
...sama sebou ... si strčte