Kozorožci to jsou borci
Z výšky na nás dolů shlíží
Skotačí v měsíční záři
Honí se, a pak se páří
A pak spolu, roh vedle rohu
Vzhlížejí vzhůru na oblohu
Pavouk, který bydlí v síti
Neumí počítat do desíti
Nemá on pro to správné vlohy
Chybí mu k tomu totiž dvě nohy
Dva malí veselí netopýři
Celou noc spolu vesele hýří
A pak ve dne spí, opět spolu
Tulí se k sobě, hlavou dolů