Přijde čas
Nejsem tak hrdá
jen odolávám
zrcadlům doby
pokušení
póze poševních
signálů
citlivým chlapům
kteří pláčou
když je něco
nebo všechno
definitivní...
Snad objevím
ženskou ješitnost
majestát souladu
křehkost pouta
lehký krok
v obtěžkané mysli...
Přijde čas
a složíš mi
nesmrtelný epitaf
o tom
co vše mělo
vlastně smysl...
Přečteno 117x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Psavec, Jan Kacíř, zde.neck, šerý, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)