TV a Liter
Bezduché zábavné pořady nebaví
v ostatních jenom zlo a samé bezpráví
dokument předvádí zas lži a podvody
zprávy pak ubohé politické výplody
Ve sportu skandály korupce chlastání
a přesto k šílení fanoušky dohání
vyznat se opravdu je dosti nesnadné
útěchou může být: zas to ňák dopadne
Pak stačí jen otázka jedna
k čemu nám vlastně je bedna
to mě potom čerti berú
svůj kanál mám na Literu
Komentáře (2)
Komentujících (2)