Hudba ve mně zní;
kdo víno mi podá,
v hodině poslední,
když do srdce bodá ?
Houslí táhlý hlas,
z noci úkrytu,
vyvolává nás
a ty nejsi tu.
Křišťálové znění
ranní rosy v trávě,
volá po zamyšlení,
o hudbě v mojí hlavě.
Má tóninu po bodavém čase
v hlavě zní mi včera, dneska zase.
Přemýšlím jak změním jeho znění
v poslední, kde bolest žádná není.
Pěkná přemýšlivka Kane :);).
27.07.2023 23:20:41 | jenommarie