Skleróza
Anotace: I to se v životě stává, ani uzlíky nepomůžou.
Skleróza
Jdu pro něco vedle
náhle řeknu,, Ejhle"
Pro co jsem to šla,
to vím jenom já.
Jdu se vrátit na místo,
tam si řeknu,, No jiskro"
Jiskra zapálila, je to dobrý,
svět je pořád ještě modrý.
Fajn je to,
už nejsem v obchodě,
nebudu zdržovat
lidi skoro v důchodě...
To bych šla do regálů,
skleróza vykoukla by pomalu.
Pohlídám si ji v klidnější práci,
práci, co je mou relaxaci.
Přečteno 59x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, kozorožka, Kan, Fialový metal, mkinka, Psavec, Anfádis
Komentáře (4)
Komentujících (3)