RHODOS POŽÁR
Postihla nás katastrofa
Od cigára chytla sofa
Od tý chytnu dům
Venku včelí úl
Leze oheň po zahradě
Přijde nás to dosti draze
A pak chytlo pole
Je dýmu jak v dole
Chytnu také les
Jsem nervózní jak pes
Hasím oheň pískem
Dal bych chleba s řízkem
Vody vypil půl litru
Kdy já si jen oddychnu
Neskončí to snad nikdy
Nadávám už do pindy.
Přečteno 115x
Tipy 9
Poslední tipující: kozorožka, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, Marry31, Anfádis, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)