Temnou ulicí
Pozdě z večera
Plíží se podél zdi
Starý posera
Nic není vidět
Jen mobil mu svítí
Tu došla baterka
Tma jak v řiti
Veselý vyrazil
Smutný se navrátí
Čímsi byl vyděšen
Pustil si do gatí
ST* a kolem... a kolem kráčím
***
Otáčím se v půli cesty
Nemusím mít stejné štěstí
Od trolejbusu tuhnou žíly
Nemusím mít tolik síly
***
Abych srdce ... pustil do gatí.
28.07.2023 15:18:16 | Fialový metal
:D
28.07.2023 11:57:48 | stormeater