Miluji ženy, miluji muže
Miluji stromy, miluji růže
Miluji hvězdy, miluji nebe
Miluji svět a nejvíc Tebe
Však nejvíc miluji slunce zlaté
Slunce krásné, slunce svaté
Když slunce svítí, svět se směje
Láska tvá pak nejvíc hřeje
Když po černém nebi mraky se honí
Sluneční zář hledám, toužím po ní
Když temná mračna halí celý svět
Volám vzhůru k nebi, slunko vrať se zpět
Po vydatném dešti celý svět zkrásní
Příroda voní, člověk se zasní
Po temném čase slunce se vrací
Smutek a splín moc svou ztrácí
Ty jsi stále s námi
Jen ty znáš náš kříž
Naše radosti a stesky
Jenom ty znát smíš
Slunce milé, miluji tvou tvář
Miluji tvou lásku, kterou rozdáváš
Miluji tvou náruč, s níž objímáš náš svět
S láskou večer odcházíš
Ráno se vracíš zpět
Večer tiše odcházíš
Necháš nás v klidu spát
Abys nás ráno vzbudilo
Začalo zas hřát
Mám rád Tvůj styl Kozorožko.
Dík.
Styl psaní ...
Úhel pohledu ...
Tok myšlenek ...
A dost ;-))
Úsměvů.
***
Ať se Ti daří.
28.07.2023 15:07:15 | Fialový metal