nahá
kdo?
kdo zryl mi kůži
soupisem
nálezů a ztrát?
dlužební směnky
družební
výměnky
pomněnky
domněnky
co mělo se stát
výčet se úží
výčet se uží
konečně
teď šeříkovou vůní rány hojím
bojím se
čeho se pořád bojím?
stojím už rovněji?
sama
před sebou
ať chtějí či nechtějí
ostatní, co je mi do toho
rovnou
po hlavě
po nohou
já
teď
já
teď
skočím
zpět
nejlepší lék na vzpomínky
sladká vůně mandarinky
28.07.2023 23:36:13 | stormeater