Sbírka: Oktalita - dětské
V závěru by chtělo asi doladit a sjednotit rýmy jako v první sloce. První sloka je výborná.
Celkově básnička hezká, vděčně se radující se svobody a chvilkového volna. Já někdy v pátek odpoledne popadnu pilu a sekyru a vyrazím do lesa, kácet suché borovičky. Je to asi podobná euforie.
29.07.2023 12:30:21 | Ezop