Anotace: ...
Letmý pohled
na zeď
nechce
nic víc
Jenom pár
paprsků
na cestu
poslední
S tóny - z mlýnů
větrných
Pak
ticho
tma
klid
Objímám též, Bufíku.
30.07.2023 08:59:24 | mkinka
Ráda bych Tě poznala, jste tu taková rodinka, která mi dává sílu
03.08.2023 19:53:36 | Bufik
Velmi silné - objímám, smím-li, Bufiku milá...
29.07.2023 23:58:59 | Ondra
Děkuji, Ondro
30.07.2023 02:14:05 | Bufik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?