Hvězdy
Jste tak tajemné na té obloze,
chtěla bych se svést ve voze.
Buď v malém, nebo velkém,
plout prostorným nebem.
Sledovat shora kulatou zemi,
pozorovat lidi, být se všemi.
Potkávat nebeské úkazy,
svým světlem zabránit před úrazy.
Měsíc k tomu přispěje svou silou,
obojí nás podpoří budoucí vírou.
Vírou druhé šance na jiný život.
.