Maľujem si svoj svet
farbami dúhy
dotyky mením
na tisíc
krásnych pokušení,
farby, ktoré lákajú.
Deň čo deň maľujem
a hľadám,
možno seba,
možno dotyk rúk,
možno podľahol som
farbám ticha.
Přečteno 67x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, zde.neck, Bufik, mkinka, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)