Co přijít má, nemůžeš odložit,
můžeš-li hoď to za hlavu.
I s tajemstvím dá se žít,
jen najdeš-li pro to odvahu.
Zkus přejít most, když houpe se,
s úsměvem a bez držení.
Když věříš si, tvá víra tě přenese,
snaž se, uvidíš, že to nic není
Dej přijít osudu k sobě,
jen neboj se, už v hvězdách je psáno,
Že na místo v hrobě
máš čas; vidíš, už svítá další ráno.
Vše se dá zvládnout..
Jen ten rozhoupaný most nedám.
Mám fóbii z výšek.
.
Svítá a v tom je naděje:)
Pěkná myšlenka Kane;)
31.07.2023 20:35:01 | jenommarie
Možná by to chtělo zkusit s někým, komu věříš. A nemusí to být zrovna most. Cokoli. :-))
31.07.2023 23:29:38 | Kan