Anotace: léto 23
♫
Vídávám jí
na rubu této básně
zpívá mi píseň krajiny srdce
Krátké a přesné v originalitě vyjádření. Tvé mini mám ráda.
31.07.2023 13:23:29 | mkinka
Působivé*
31.07.2023 13:21:20 | šerý
Krása... Jen prosím...vídávám JI
31.07.2023 12:51:25 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?