propsala jsem se přes půlnoc
když začala jsem včera
o touze bez dechu
a poutech na kotnících
sevření v polibcích
a nahém svitu luny
o těle v příboji
a boji s pochybnostmi
o pevných pažích tvých
tvých dlaních na mých dlaních
o odevzdání
pulz roztoužení
a slova ztratila se
jen přes rty zasténala
báseň v čase
bez začátků a konců
nevyslyšena
vydala sebe
a dostala se
ze včera propsala se do dnes
blázně
voda ji zrodila
a voda si ji vzala
tu touhu
po zázraku
Však zbyla tu..
i kdyby jen
kapka malá ..
Zas zurčit bude
aniž by ses
nenadála.
;)
01.08.2023 08:55:10 | jenommarie
Přidávám se k šerýmu a mkince:)
Super!
01.08.2023 07:30:39 | Žluťák