Bod nula
Boty jsem si zula
Stojím nad propastí
Dole tma
Propast tlamu otvírá
Nebe náruč rozevřenou
Mraky plují nad krajinou
Slunce ozařuje zem
Já klidná jsem
Duše má,
Kupředu jen hleď
Roztáhni křídla, vzhůru leť
Snad padám, či letím snad
Snad vzestup, či volný pád
Vítr prudký duje
Duše má po oblacích pluje
Divoký je její let
Vždy jen vpřed
A nikdy zpět