Hlavou mi běží příběhů hromada
Chtěl bych je napsat jen netuším jak
Horory, démoni, duchů celá armáda
Mysl mi nepracuje, tak nechám ji tak
Dívám se do tmy a hledám světlo
Chtěl bych znát odpověď na všechny otázky
Toužím se porvat s tím, co na mě sedlo
Před sebou mám jen nehybné obrázky
Kam se jen poděl ten naivní kluk
Co věřil svým snům a miloval svět
Jakoby změnil se ve stínů shluk
A zbylo tu po něm jenom pár vět
Zůstala jenom tahle nehybná troska
Co sedí tu v koutě a má velký strach
Dejte mu flašku, ať je z něj násoska
Vždyť z očí mu vychází jen a jen krach
Kdybys jen trochu více se snažil
Nemusel bys tu teď v koutě sedět
Vždyť nejsi jediný, kdo to zlé prožil
Tohle už přeci měl bys dávno vědět
Je toho spoustu, co chtěl bych napsat
Nesnáším lítost, to radši pravdu
Všechno to ze sebe na papír vypsat
Klidně si ze sebe udělat srandu
Dívám se do tmy a vidím světlo
No tak už vstaň a porvi se s osudem
Nefňukej nad tím, co tě tak smetlo
Vždyť přeci věčně žít tady nebudem
Moc dobrá básnička i přístup!:)
01.08.2023 11:40:31 | Žluťák