Nedosažitelná budoucnost

Nedosažitelná budoucnost

Anotace: být tím moudrým ...

Umírám touhou poodkrýt budoucnost,

nahlédnout do skrytých kamer,

hrobky vyzdobit květinami,

vidět život z pátých pater.

Umírám touhou být už na konci,
nelámat si hlavu s blbostmi

a smát se klidným
moudrým
hlasem,
procházet se zimním lesem.

Strach,obavy a zvědavost nechť ať se ztratí v davu.
Autor airelle, 28.03.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

28.03.2007 22:41:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí