Nevím co říct, ale to se mi stává,
nevím co s rukama, kam ti je dát,
když ve vzduchu je cítit jen letní tráva,
chci s tebou si lehnout v ní, ale né spát!
Podej mi ruku, pomalu se stmívá,
přitul se ke mně, a pusu mi dej,
letní noc, chladivá čarovná dáma
chce ať se spojíme, už nikdy mě nepouštěj.
S měsícem žárlivým a tvým dechem na krku,
prožívám v bdělosti ty nejsladší sny,
krásná noc chladivá, vede teď mou ruku,
ale ta čarovná dáma jsi ty!
Miluj mě pomalu a nikam nespěchej,
chci vnímat tě každou buňkou těla,
až stanem se jedním, země se nadechne
a já s výdechem oddám se ti celá.
Pak v extázi toužebné
celá obloha zanikne,
jen my chrlit tu budem smět
v ohňostroji vybuchujících hvězd.