Moc mi chybí
Chybí mi tu tatínek.
Chybí mi tu maminka.
Chybí mi tu srdíčka,
vlastním jménem...
Rodinka...
Vždycky jsem si myslela,
že jsou nesmrtelní,
moc mě to mrzí,
v nebi jsou stálé stejní.
Ještě, že se geny dědí,
určitě mám špetku v krvi.
Špetička by stačila,
moc bych si to vážila.