Anotace: Inspirováno známou neapolskou písní. Věnováno slunci. Přiložen odkaz na píseň v podání Enrica Carusa, který měl včera 102. výročí úmrtí. Věnováno též jemu.
Enrico Caruso - O Sole Mio - YouTube
Ó slunce krásné
Ó slunce mé
Láska má září
Na tváři tvé
Láska tvá hřeje
Mé horké tváře
Je nádherná
Tvá zlatá záře
Ó slunce moje
Vždy při mě stůj
Má věčná lásko
Přítel jsi můj
Když slunce září
Celý svět hřeje
A v jeho záři
Se srdce směje
Má něžná lásko
Slunce ti sluší
Rozzáří tváře
Prozáří duši
Má něžná lásko
Jsi slunce moje
Když slunce zajde
Září to tvoje
Moc milé, krásné i zaláskované - super, milá Kozorožko ;)
Měj se kouzelně :)
03.08.2023 10:54:49 | Ondra