Zastávka na znamení
uprostřed tamazpátky
dole pod kopcem divný klid
a sítě nad líhništěm
prý jen odrazují ptáky.
Nebloudím, nebolím
jen...
protiproudu trvá vrátit se.
A mně prostě taky.
Je to vlastně o tom..jak se s čím
vždy smíříme.
Některé jen míjíme.
.
Zase inspirace..musím kouknout na tu Martenovu.;)
Krásný víkend Son*:)
04.08.2023 13:11:46 | jenommarie