Dědeček vypráví pohádku
Svému malému vnoučátku
Kdo ji bude vyprávět mně?
Vnouček pěkně poslouchá
Na dědově klíně se pohoupá
A co já?
Dědeček pohádku vypráví
Jak princ draka popraví
Jsem tu taky, haló!?
Vnouček v klíně usnul
Děda mou rukou zesnul…