Ráno
Ospalé oči hledí do mobilu
a další prázdno k tomu.
Pták letí se vzkazem domů
a nohy i ruce plné bolů.
Prázdno hledí mezi stěny.
Ustlaná postel
a mysl vůbec není svěží.
Vstávám v polospánku
a stěží lámu říkanku.
Ach, deníku.
Vylovím písničku.
Možná záda přebolí
a děj dne napoví,
že bude líp
a dopoledne dá snít.
Sbalím ranec
a mám jít.
Dobré ráno nenechám si vzít.
Přečteno 146x
Tipy 23
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, zde.neck, jort1, Marry31, Ondra, Bufik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)