Proutkem mávni
Vše se změní
Temnota noční
V světlo denní
Jen proutkem mávni
Zázrak se děje
Tvůj stín zmizí
Tvé slunce hřeje
Až proutkem mávneš
Kouzlo se stane
Oheň tvé lásky
V tvém srdci vzplane
Oheň tvé lásky
V tvém srdci hoří
Strasti a smutky
Na popel shoří
...dětský sny o mávnutí proutkem...a bude to...;-)hezký, ale...kouzlo uklouzlo.
04.08.2023 18:46:42 | Marten
Mávnutím..kéž **:)
Ale chce to mnohem víc..
04.08.2023 12:55:33 | jenommarie
Proutkem mávám a všechny strasti a smutky už hoří :)
Nádherné, milá Kozorožko :)
Přeji krásný den :)
04.08.2023 11:06:27 | Ondra