Úklidová
Svět se drolí pod rukama,
je to jako vyjídat poslední drobečky z pytlíku chipsů,
propadávají ti mezi prsty na podlahu,
ale všechno se pak zamete,
všechno se vycídí,
jenom některý tváře, slova, pocity,
věci, na kterejch záleží,
ty zamrznou pod nánosem prachu.
Přečteno 138x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Marten, IronDodo, BArBArKO, Psavec, Jan Kacíř, jort1, jenommarie, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)