A jsou pryč
Vzpomínám na své bývalé lásky
a přemýšlím co se posralo,
že shořely jako napalm, shozený z nebes,
pod kterým zbyli jen ohořelé kosti.
Všechny sem je odehnal jako když zakřičíš na kočku u dveří
a vlastně ani netuším proč.
Nejspíš jsem neměl chlastat na prvním rande,
ale já to jinak neumím,
potřeboval jsem pít abych mohl mluvit
a bavit je svými historkami.
Něco je se mnou špatně
a každý ví co, až na mě.
Vymlouvám se na HPO, ale tím to není,
uvnitř mě je zhroucený barák bez elektřiny a vody.
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, IronDodo, mkinka, paradoxy, BArBArKO, kozorožka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)