Návrat
Děkuji lidičky
děkuji moc,
za vaše modlitby
a za pomoc.
Braška je doma
nabírá síly,
domů pomohlo,
mnoho podpory a víry.
Jste tady zlatíčka,
máte dobrá srdíčka,
to vše vidí i z nebíčka,
píšou si do deníčka.
Opatrujte se všichni,
buďte vděční za zdraví,
jak je, je moc fajn,
jak není, tak jsme bolaví.
-
Díky, tobě také.
Hlavně hoď smutek za hlavu,
a hledej co ti zvedne naladu.
Představuj si svět lepší,
dělej vše co tě těší.
Věř, že existije jedná síla,
je to taková skromná víra.
Víra, mysl, touha, vděčnost,
dokážou splnit nekonečno.
Nesmíš smutnit,plakati
to se potom nebude konati.
05.08.2023 22:04:44 | Marťas9