Noční
Je noc a tma už zahalila
můj pokoj do šera noci
Já stále ležím a přemýšlím
a na papír slova
co vstupují zas a znova
na mysl mi zapisuji by tu byla
komukoliv ku pomoci
Tužka klouže po papíru
a lampa promítá stín mé ruky
na bílou stěnu a na míru
kolem se nic nemění …
Ach kde jsou ty kroky
co budily mě v domnění
že cos jiného ke mně přichází
by pomohlo mi z nesnází …
Ty už dávno odešly
Komentáře (3)
Komentujících (3)