Na Liberecku
Ještěd je v mlze
a ráno plné rosy.
Ten ořech má málo plodů.
Čichám všude vodu.
Vzpomínám na lávku
a potok teď je jiný.
Růže i zahrádka voní.
Vzpomínky budí slzy.
Jak čas se nevrátí.
Koloběh minulosti.
Duši bortí.
Krásné ráno procházky.
Osečná se stále směje.
Ušlapaná dnů historie.
Ach ráz Čech kouzly překypuje.
Přečteno 152x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, Koala, Kan, Zoroaster, Fialový metal, jenommarie, Marten, Psavec, RadekČ, IronDodo, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)