Znám tě, neznám tě
Co já vím
Jsi Bůh, jsi ďábel
Jsi světlo i stín
Mám tě, nemám tě
Co já vím
Jsi můj, jsi svůj
Kým zvát tě smím
Znám tě, neznám tě
Co já vím
Jsi prach, jsi kouř
Jsi oheň a dým
Mám tě, nemám tě
To víš snad
Že mám tě ráda
Jak ty mě máš rád
Znám tě, neznám tě
Ty víš sám
Jsme stejní, jsme jiní
Však žádný klam
Mám tě, nemám tě
Je to tak
Ani spolu, ani sami
Ani ryba, ani rak
Znáš mě, neznáš mě
Jsem to já
Kdo píše ti básně
Kdo v srdci tě má
Máš mě, nemáš mě
Má to tak být
Spolu a sami
Být a žít
Super věc k zamyšlení. Někdy se leknu, ze vlastně neznám pořádně ani sama sebe...impulzivnost občas nadělá vrásky
Ale to, že se stoprocentně neznáme s nejbližším, je moc dobře, protože vrahem vztahu je NUDA
Takže diky!
08.08.2023 15:20:48 | Anfádis
a lze někoho znát a někoho mít? :)
07.08.2023 11:30:10 | narra peregrini
Lze i nelze :-). Jsou to proměnlivé pocity, řekla bych. Doopravdy samozřejmě nelze. Nic z toho, co mám, není doopravdy mé, že :-)
07.08.2023 11:45:11 | kozorožka