Černé chmury
Když hlavou se honí
Tvá láska zmizela
Už nic nevíš o ní
Zachovej klid
A mysl hravou
Ona jistě nebyla
Tou láskou pravou
Pravá láska
Jen na tebe čeká
Jednou ji poznáš
Jen musíš jít někam
Někam, však kam
Kdo cestu tu ví
Poslouchej srdcem
Snad napoví
... ale co když tou pravou byla
a od teď už bude každá... levá
sviňa?:)
08.08.2023 07:06:52 | Žluťák
...levá, pravá, seno, sláma...říkej do kroku sobě...kde ji ale hledat..;-)..pravá je jen v tobě!
07.08.2023 21:38:22 | Marten
Moc pěkná. Jak já tomu rozumím...
07.08.2023 18:02:55 | Koala
Díky moc. Jsme tu tak trochu Lonely Hearts Club, řekla bych :-) A léčíme se zde pozvedáním nálady, sobě i navzájem :-)
07.08.2023 18:51:09 | kozorožka