někdy je život vyčerpaný námět a vše je pak fádní a ošklivé... ale dokud člověk tančí v dešti, dějí se zázraky...
08.08.2023 08:30:38 | Sonador
Je vyčerpaný, a nyní ještě vyčerpanější.. Text je zajímavým dokladem "ze zákulisí" jak básník nuceně hledá inspiraci. Ale proč? ptá se čtenář udiveně. Básník přece nemusí tvořit, on hlavně žije jako člověk a (někdy) tvoří. Ne obráceně.
Právě proto se mi básnička líbí svou upřímností, poctivým přiznáním bezradnosti, kterou autorka mohla v klidu zatajit a posbírat tipy za dešťové fráze. Ale neudělala to a naznačila námět jiný, nevyčerpaný, velmi dobrý.
08.08.2023 07:41:23 | Ezop
inu některé věci, jsou nám /díky Bohu/ stále stejně inspirativní... /díky matko přírodo/ ... /díky gaspacho/ :)
08.08.2023 03:53:17 | narra peregrini