Životopis
Jsem čtvrtým znamením zodiaku
živočichem s páteří
a břichem emocí
Jsem zvětšeninou miniaturní
fotky Annie Leibovitz
vzpomínka v rámu "navěky"
Jsem svědomím kulatého stolu
u kterého jsem už tolikrát
umřela a opět se narodila
pro cestu jež je cílem
Jsem matkou dětí z lásky
krkem a jistotou své přirozenosti
kamarádkou vlastní minulosti
dcerou neděle
sestrou souznění
Jsem otiskem pevné skály
oddaná tichosti pokory
nadpozemských zázraků
Jsem zticha když mám mluvit
a mluvím když mám mlčet
vždycky obráceně...
Učím se krotit netrpělivost
a nezkrotnost
bez popření sama sebe
Jsem oblečená nahota
Neherec své dvojrole
Jsem perem
co píše své žití
snad čitelným rukopisem...
Přečteno 112x
Tipy 12
Poslední tipující: kozorožka, jort1, Marten, BArBArKO, IronDodo, šerý, Psavec, Fialový metal, mkinka, Anfádis, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)