Anotace: První - červenec 2021 Tady si mě našlo psaní... aneb už se zas hrabu v archivu
vejdi mi do snů
vejdi mi do dne
chci odteď dělat to
co není vhodné
chci denní rozvrh
rozbít na kusy
dělat co já chci
ne co se musí
uvolnit v hrudi
srdci víc místa
zahodit strachy
a být si jistá
že není život
na konci s dechem
že nejsem socha
obrostlá mechem
vejdi mi do snů
jen pro mne z lásky
vejdi mi do dne
vyhlaď mé vrásky
nemaskuj žádost
střízlivou tváří
skrz tebe pro sebe
celá tu zářím
vejdi mi do snů
já vím, že můžeš
chvěju se touhou
horká je kůže
vejdi mi do snů
vejdi mi do dne
tak prosím
vejdi
už
do mne