Zkouším
Anotace: Asi po sto letech :)
Tak zase zkouším
šeptat tvé jméno do ticha
najít Tvá slova
pak na chvíli nedýchat
Snad že jsou křehká
V řádkách pana Hraběte
co dalas mi, blues zazní
i tam se ukrýváš
jsi holka co blázní
Ikdyž jen zlehka
Tak zase zkouším
slyšet, když jiní neslyší
a asi marně čas vrátit zpět
když dny se neliší
A chvíli zase snít
Teď svážu pár slov
snad smysl nepostrádájí
pošlu je dál
ať dojdou kam mají
Ikdyby měly Tě jen potěšit
Přečteno 154x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, IronDodo, RadekČ, Ophelia81, Sonador, šerý, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)