anděl za zády
Slýchávám zvuky z popelnic
V nocích, v nichž se nic
Neprobouzi
Tenounké škrábání
Čerstvě ztvrdlých
nehtů
Poslouchám a učím se
Nastavit druhou tvář
Počítat do deseti
Sublimovat štěstí
Prodýchat papírový
sáček
Nic z toho
Mě, ale nezachrání
Před mým osudem
Před vytyčenou trasou
Před sebou
samou
Anděl za mými zády
Se neusmívá
Jeho pohled je skelný
Možná přemýšlí
Nad změnou
statusu...
Přečteno 128x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, Jan Kacíř, šerý, Fialový metal, Psavec, IronDodo, Kan, RadekČ, narra peregrini, Anfádis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)