Až já se zbavím svého zvyku
ráno posedět
ve vaně
kde s horkou vodou ke kotníkům
... kolenům, stehnům, kříži, pupíku ...
mi básně všechny dotečou
A dám si zas raděj svěží sprchu
pak slova co předtím hradby ztekla
stečou tak nějak spěšně s vrchu
s kapkami potu bude šlus
Až se vším tím zvyklým
udělá konec
já a mé tělo XL plus
Těším se?