Silné emoce, slova z bolesti.
Opravdová láska je upřímná od začátku a nemá strach.
Jak někde přijde strach, už to není vztah.
11.08.2023 11:12:06 | mkinka
Trochu se v tom ztrácím. Ke komu mluvíš? K sobě nebo k někomu druhému. Spousta nádherných veršů, ale někde se ztrácí smysl a je to škoda... Emoce je lepší vyřešit mimo psaní nebo je klidně vrhnout do psíma, ale pak upravit. Tvůj čtenář je nemá a měl by je získat.
11.08.2023 10:38:48 | Jan Kacíř
Díky za zpětnou vazbu. Přidala jsem uvozovky pro pochopení vnitřního dialogu od vnějšího. Víc ale bohužel nesdílím názor na emoce, pro mě je psaní forma vyjádření emocí, při čtení buď znám obsah a tak.se do něj u cizí básně vcítím nebo ne. A jelikož neaspiruju na autora básní, nechci to vydávat a sem to dávám upřímně víc pro to, že se mi líbí to mít "schované" a čas od času si předčíst svůj starý "deníček". Tyto emoce už jsou dávno odžité a zpracované, takže bohužel víc by je zpracovat už asi nešlo :D každopádně díky za názor :) když budu někdy uvazovat nad publikací, určitě přehodnotím skladbu básně :)
11.08.2023 10:54:00 | Luccissek