Nešikovný ledovec
Na své cestě tmou
Na vlnách houpy hou
Nedorazil nakonec
Na konec své cesty
Neměl prostě štěstí
Potmě na loď narazil
Málem díru prorazil
Nešikovný ledovec
Jak říkám, prostě borec
Však lodi se nic nestalo
Byl to ledoborec
Jupí ...
Oddychl si nakonec ;-))
***
Ať se Ti daří.
***
A z ledovce budou kostičky ...
11.08.2023 21:04:18 | Fialový metal
Jó :-) tobě taky fialový :-)
11.08.2023 21:06:37 | kozorožka
Kostičky ?
To né ;-)
Trošičku morbidní konec ...
***
Mám radši kuličky ...
Kuželky
Válečky
Trubičky
A věnečky
I rakvičky
Bez chvojí
Bez svící
Bez stuhy
(Se šlehačkou.)
11.08.2023 22:38:21 | Fialový metal
Na ledovci by dlouho vydržela :-)
(šlehačka, rakvička, trubička i kulička)
11.08.2023 22:58:16 | kozorožka