Temná ulice, mokré dlažební kostky
malý obchůdek v podloubí
mají pořád otevřeno
za pultem prodavač nabízí štěstí
Na každého se dostane
mají mnoho variant a modelů
kdo si počká ten se dočká
zástup lidí je nekonečný
Stojíš ve frontě na štěstí
jedno ti dají a ty řekneš ne
tohle není štěstí co bych chtěl
dají ti jiné...
Stejně nevíš co s ním...
Ke štěstí stačí málo... třeba jen to, že v tom obchůdku kam si chodím pro dobrůtky ke snídani, potkám vždy usměvavé dobré lidi.
16.08.2023 18:36:08 | Jiří I.Zahradník