Sbírka: Dualita - o hře polarit
Led nad hladinou taje,
jsem mírně přiopit.
Čtu veršů jinotaje
a zkouším pochopit,
.
proč do mých situací
se sto odstíny šedi
mi tolik básní vrací
padnoucí odpovědi.
.
A přeze všechen zmar
chci doufat skromně,
že jich je aspoň pár
od tebe. Pro mě.